"Училище любимо, как хубаво си ти..."

 


Новини!

 

03.03.2008 Трети Март. Национален празник на България.

Предлагаме Ви да се запознаете с последните събития от училище, както и с някои промени по страницата.

На 20 Февруари в град Левски се проведе общинска конференция на тема "Училището- желана територия на ученика". Двама от участниците в нея , Иван Радев -7 клас и Любомир Киров -3 клас, се класираха на първо място за областния кръг в град Плевен и получиха грамоти.Иван Радев представи училищната уебстраница, а Любчо Киров –презентация на тема "Koй съм аз". Класиран бе и доклада на учителите.

Тази година на 3 Март се навършват 130 години от Освобождението на България. Послучай празника в училище се организира голямо тържество. В него ученици от горния курс представиха драматизация от "Под игото"..Членовете на клуб "Mлад родолюбец" подредиха изложба с вещи и предмети от бита на хората ,живяли в оная далечна епоха. Пяха песни, пети само в нашето село ,играха хора. Направена бе и презентация на историята на селото до Освобождението.

Баба Марта бързала, на децата в Обнова , мартеници вързала, още на 29-ти. Вижте изложбата с мартенички , подредена от децата в полуинтернатна група с ръководител Галя Кутова. Ето и най-малките, първокласниците, получават своите мартеници.

09.02.2008 Детски куклен театър.

Предоставяме ви възможността да видите част от детския куклен театър, елемент от обучението по немски език. Клипчето.

09.01.2008 Добавени са нови галерии от коледно-новогодишното тържество.

Децата от клуб "Млад родолюбец" изработиха сурвачки и организираха с голямо вълнение "Парад на сурвачките". Бяха изречени благословии и коледни пожелания. За всички участници имаше награди. При първокласниците в училището, дойде истинският Дядо Коледа. и раздаде подаръци. Учениците от горния курс направиха драматизация по библейски сюжет "Рождество Христово".В шести и седми клас се проведе Тържество на тема ,,Морето на два свята”. Снимките може да намерите тук.

01.01.2008 Честита нова година - Честит нов дизайн.

Като едно добро начало за новата година страницата ни осъмна с изцяло подновен дизайн. Надяваме се, че новият дизайн ви харесва...

01.06.2007 Ден на детето.

По повод 1-ви Юни за децата от началния курс, беше организирана ексурзия до Варна. Децата посетиха варненския делфинариум, и аквариума в морската градина. Снимките от екскурзията може да намерите тук.

21.05.2007 Още снимки....

С известно закъснение публикуваме още две снимккови галерии. Първата е от излета до "Карта баир" където премериха сили най силните, храбри умни деца на селото. Снимките може да видите тук. Другита галерия е от урок по немски език в четвърти клас. Драматизация на приказка която може да видите тук.05.05.2007г. ПОЗДРАВЛЕНИЯ МОМИЧЕТА! Две наши ученички с грамоти от национално състезание.

С радост искаме да ви съобщим за две наши ученички - Камелия Светлинова и Кристина Младенова, които получиха грамоти за отличното си представяне на националното състезание по гражданско образование. Тук може да видите проекта на Камелия, а тук нейната грамота. Проекта на Кристина може да видите тук , а ето и нейната грамота.21.04.2007 г. Учениците рисуват с цветни тебешири...

Публикуваме снимkи от провелото се мероприятия. Вижте как учениците рисуват и се забавляват. Снимките може да разгледате тук.31.03-09.04 Пролетна Ваканция!

От 31.03. / събота/ до 09.04. /понеделник/ включително – ПРОЛЕТНА ВАКАНЦИЯ. Приятна почивка и умната през ваканцията!

30.03.2007 г. Пролетен бал с конкурс за красота...

Предстои пролетен бал с конкурс за красота „Мини Мис” и „Мис” Пролет 2007 . Организира се от „Клуба на момичетата” по случай идването на пролетта. Спонсорира се от момчетата – прогимназиален етап.29 Март 2007г. Официално откриване сайта на ОУ "Неофит Рилски"

Днес е официалното стартиране на уеб сайта на нашето училище.За всякакви забележки относно неточности, неработещи връзки, и дори правописни грешки пишете на webmaster@obnova-bg.net . Ще се радвам да получа и препоръки относно развитието на страницата - може да ги оставяте и в нашия форум за препоръкиДобавени сме в Аtol.bg....

За всички регистрирани потребители в системата на Atol.bg - вече е добавено и нашето училище
Atol.bg е услуга предоставяща, ви възможност да се свържете с ваши бивши съученици. Регистрацията в atol.bg е безплатна. От 20 март 2007г. и нашето училище е добавено в системата.