"Училище любимо, как хубаво си ти..."Учителският Колектив!

 

Сговорна дружина - планина повдига !
  Народна поговорка

Неофит Рилски

Учителският колектив на ОУ "Неофит Рилски" е сплотена група от млади специалисти посветили живота си на децата. Всеки един от нас отдава частица от себе си в името на младото поколение. Нашите умения и опит са гаранцията за качество която Ви даваме. Запознайте се с нашия отбор...

Учениците!

 

Мили ученици, Вие сте нашата гордост.       Бъдете горди и Вие със своето училище...

Възпитаниците на ОУ "Неофит Рилски" с.Обнова получават висока езикова /Немски език/ и общообразователна подготовка за успешно кандидатстване в гиназии и професионална реализация.

Основната стратегическа цел, която училището си е поставило е осигуряването на най-високо ниво на подготовка, интелектуално, нравствено и физическо развитие на своите ученици, с оглед повишаване на конкурентноспособността им за продължаване на образованието им в страната и чужбина.

Ние имаме възможност да обучаваме деца от различни селища в общината превръщайки са в малък образователен център. Наши ученици са доказвали и продължават да доказват че образованието при нас е на ниво!.

Нашите деца учат, спортуват, творят и се забавляват. Заповядайте и вижте ученическите фото-галерии тук и тук.

Учебна база!

 

Ако желаете да помогнете на образованието в с.Обнова един от най-добрите начини да го направите е като инвестирате учебната ни база...

Училището разполага с богата материално-техническа база: компютърен кабинет, мултимедиен кабинет, интернет връзка, физкултурен салон.

Възпитаниците на ОУ "Неофит Рилски" с.Обнова пълноценно използват наличната учебна база. Наша цел е по този начин да развиваме у тях, както интерес към съвременната тенденция - информационните технологии, така и да стимулираме желанието им за спорт.

Основна стратегическа цел, която училището си е поставило е осигуряването на най-високо ниво на подготовка, интелектуално, нравствено и физическо развитие на своите ученици - "Здрав дух в здраво тяло!". Повече за учебната ни база тук.